ShapeCreated with Sketch.

Gratis verzending vanaf € 49,99

Blauwe Kwarts Ruw Kalmerend Ontspannend – edelsteen cadeau

 12,99

Blauwe kwarts is een prachtige edelsteen die bekend staat om zijn heldere blauwe kleur en zijn energetische eigenschappen. Het is...

Op voorraad

Blauwe kwarts is een prachtige edelsteen die bekend staat om zijn heldere blauwe kleur en zijn energetische eigenschappen. Het is een variant van het mineraal kwarts, dat een van de meest voorkomende mineralen op aarde is. Blauwe kwarts wordt gewaardeerd vanwege zijn esthetische aantrekkingskracht en spirituele betekenis.

  1. Kalmerend en ontspannend: Blauwe kwarts wordt gezien als een steen die rust en kalmte bevordert. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning, en een gevoel van innerlijke vrede bevorderen.
  2. Communicatie en zelfexpressie: Blauwe kwarts wordt geassocieerd met het keelchakra, dat verantwoordelijk is voor communicatie en zelfexpressie. Het wordt verondersteld de keelchakra in balans te brengen en de stroom van communicatie te verbeteren. Het kan helpen bij het uiten van gedachten en gevoelens op een duidelijke en zelfverzekerde manier.
  3. Inspiratie en creativiteit: Blauwe kwarts wordt soms gezien als een steen die de creativiteit stimuleert en inspiratie bevordert. Het kan helpen bij het loslaten van blokkades en het openen van de geest voor nieuwe ideeën en inzichten.
  4. Zelfexpressie en assertiviteit: Blauwe kwarts wordt geassocieerd met het versterken van zelfexpressie en assertiviteit. Het kan helpen bij het uiten van meningen en behoeften op een evenwichtige en respectvolle manier, waardoor zelfvertrouwen en zelfbewustzijn worden vergroot.

Edelstenen kunnen dienen als een “steuntje in de rug” en kunnen positieve energie en inspiratie bieden. Het is belangrijk op te merken dat de werking van edelstenen niet wetenschappelijk is bewezen en sterk afhankelijk is van persoonlijke ervaring en gevoeligheid. Edelstenen moeten niet worden beschouwd als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling.

Afmeting: 3-5 cm
Aantal: 1 stuk
Land van Herkomst: Brazilië

Belangrijk: Houd er rekening mee dat dit een natuurproduct is, dus de kleur, vorm en afmetingen kunnen variëren en afwijken van de getoonde foto. Elke steen is uniek en kan verschillende kenmerken hebben, zoals kleurintensiteit, patroon en vorm. De foto dient alleen ter illustratie en geeft mogelijk niet het exacte uiterlijk weer van de steen die je ontvangt.

Kleur

Blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.