ShapeCreated with Sketch.

Gratis verzending vanaf € 49,99

Edelstenen Set Nachtrust

 15,95

Breng rust en balans in je leven met deze zorgvuldig samengestelde Edelstenen Set voor een betere nachtrust. Deze set bevat...

Op voorraad

Breng rust en balans in je leven met deze zorgvuldig samengestelde Edelstenen Set voor een betere nachtrust. Deze set bevat vier krachtige stenen die elk hun unieke eigenschappen bijdragen om een kalme, ontspannen slaap te bevorderen: Amethist, Bergkristal, Labradoriet en Rookkwarts.

Eigenschappen:

Bergkristal, de sleutel tot focus, balans en mentale helderheid. Laat je gedachten zuiveren en vindt een heldere richting te midden van het tumult van het dagelijks leven.

Amethist, een beschermende schild dat rustgevend en zuiverend is. Laat jezelf omarmen door zijn kalmerende kracht, terwijl het je geest en ziel reinigt.

Labradoriet: Beschermende steen die helpt om de geest tot rust te brengen en dromen te verzachten. Ideaal voor het verminderen van overmatige mentale activiteit en nachtmerries.

Rookkwarts: Bekend om zijn aardende energie. Deze steen helpt om negatieve gedachten los te laten en creëert een omgeving van rust en stabiliteit, perfect voor een ontspannen nachtrust.

Belangrijk: Houd er rekening mee dat dit een natuurproduct is, dus de kleur, vorm en afmetingen kunnen variëren en afwijken van de getoonde foto. Elke steen is uniek en kan verschillende kenmerken hebben, zoals kleurintensiteit, patroon en vorm. De foto dient alleen ter illustratie en geeft mogelijk niet het exacte uiterlijk weer van de steen die je ontvangt.

Edelstenen kunnen dienen als een “steuntje in de rug” en kunnen positieve energie en inspiratie bieden. Het is belangrijk op te merken dat de werking van edelstenen niet wetenschappelijk is bewezen en sterk afhankelijk is van persoonlijke ervaring en gevoeligheid. Edelstenen moeten niet worden beschouwd als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling.

Kleur

Groen, Paars, Transparant

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.