ShapeCreated with Sketch.

Gratis verzending vanaf € 49,99

Edelstenen Menopauze

 14,99

Deze prachtige edelstenen set is speciaal samengesteld om vrouwen te ondersteunen tijdens de menopauze. De set bestaat uit vier zorgvuldig...

Op voorraad

Deze prachtige edelstenen set is speciaal samengesteld om vrouwen te ondersteunen tijdens de menopauze. De set bestaat uit vier zorgvuldig gekozen edelstenen: Rode Jaspis, Citrien, Maansteen en Carneool. Elke steen heeft unieke eigenschappen die samen kunnen helpen om balans en harmonie te bevorderen in deze periode van transitie.

Eigenschappen:

  • Maansteen: Een steen die nauw verbonden is met vrouwelijke energie en cycli. Maansteen kan helpen om hormoonschommelingen te verzachten en biedt ondersteuning bij het omgaan met emotionele uitdagingen.
  • Citrien: Deze zonnige steen staat symbool voor geluk, positiviteit en zelfvertrouwen. Citrien helpt om stemmingswisselingen te verminderen en bevordert emotionele balans.
  •  Rode Jaspis: Aardend, Stabiliserend, Ontspannend Rode Jaspis biedt een solide aarding, waardoor u stevig verbonden blijft met de aarde en haar rustgevende stabiliteit. Het brengt een gevoel van diepe ontspanning en helpt spanning los te laten, zodat u kunt genieten van een staat van rust en kalmte.
  • Carneool: Carneool stimuleert motivatie, moed en creativiteit. Het ondersteunt bij het overwinnen van lethargie en helpt je om weer in actie te komen, zelfs op dagen dat je je minder energiek voelt.

Of je nu op zoek bent naar een persoonlijke boost of een attent cadeau voor een geliefde, deze set edelstenen is een waardevolle aanvulling op je dagelijks leven. Versterk je zelfvertrouwen, vind moed en ontdek een nieuw gevoel van kracht met deze inspirerende

 

Belangrijk: Houd er rekening mee dat dit een natuurproduct is, dus de kleur, vorm en afmetingen kunnen variëren en afwijken van de getoonde foto. Elke steen is uniek en kan verschillende kenmerken hebben, zoals kleurintensiteit, patroon en vorm. De foto dient alleen ter illustratie en geeft mogelijk niet het exacte uiterlijk weer van de steen die je ontvangt.

Edelstenen kunnen dienen als een “steuntje in de rug” en kunnen positieve energie en inspiratie bieden. Het is belangrijk op te merken dat de werking van edelstenen niet wetenschappelijk is bewezen en sterk afhankelijk is van persoonlijke ervaring en gevoeligheid. Edelstenen moeten niet worden beschouwd als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling.

 

Kleur

Rood, Transparant, Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.